'Öğretmenim&Ben' Temalı Resim Yarışması

Okulumuzda öğrenciler arasında düzenlenen teması okul birliği olan resim yarışması sona erdi. 'Öğretmenim&Ben' konulu etkinlikte beğenileri toplayan Melek Şahin isimli öğrenciye okul müdürü ve sınıf öğretmeni tarafından hediyesi takdim edildi.

Resim yapmak çocuklarının hayal dünyalarının ve yaratıcılıklarının gelişimine katkıda bulunur. Resim y  a  p  a  n  bir çocuk kendini özgür ve sınırsız hisseder. Bu amaç doğrultusunda;

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ’ Öğretmenim&Ben’ konulu okulumuzda okul öncesi öğrencileri arasında görsel sanatlar alanında yetenekli öğrencileri keşfetmek ve onurlandırmak ayrıca belirli günün öneminin anlaşılması ve bu konuda farkındalık oluşturulması amacıyla resim yarışması düzenlenmiştir. Her sınıftan bir temsili resim seçilmiş, okul panosunda sergilenmiştir.

Tüm öğretmenlerin oluşturduğu jüri heyeti eşliğinde en yüksek oy oranına sahip öğrenciye hediyesi takdim edilmiştir.

05-12-2023